Unieke locatie voor privé en zakelijke events

U vindt ons hotel namelijk aan de rand van de stad, met het Centraal Station op 700m loopafstand en het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats achter het hotel. De ideale locatie voor gezelschappen tot 250 personen, voor een vergadering, receptie, feest of ander event.

Impression Restaurant The College

Business lunch

Elke doordeweekse dag serveren wij in Restaurant The College onze businesslunch. Tijdens deze lunch geniet u van onze gerechten en kunt u effectief vergaderen.

De business lunch bedraagt € 24,50 per persoon

Vergaderen

Het hotel beschikt over 2 unieke vergaderzalen met airco voor vergaderingen van 2 tot 25 personen. Voor uw zakelijke bijeenkomsten biedt DoubleTree by Hilton Sittard speciale vergaderarrangementen aan. De standaardarrangementen zijn tegen een meerprijs aan te passen naar een Deluxe arrangement.

Een arrangement op maat samenstellen is ook mogelijk, vraag ons team naar de mogelijkheden via:
T. 046 – 400 92 42 of via [email protected].

De arrangementen

te boeken vanaf 4 personen

4-uurs arrangement

€30,- per persoon

8-uurs arrangement

€66,- per persoon

12-uurs arrangement

€118,- per persoon

Groot gezelschap

Wanneer u een groot event heeft, kunt u bij ons terecht met maximaal 250 gasten (receptie). Wij kunnen 250 gasten ontvangen voor een walking diner en tot 80 personen voor een zittend diner.

Ontvangt u liever een op maat gemaakt voorstel of wilt u een suggestie ontvangen voor een lunch, diner, high tea of aangeklede borrel?

Laat het ons weten of reserveer nu! Bel 046 – 400 92 42 of mail naar [email protected].

Condoleance

Allereerst willen wij u condoleren met het verlies van uw dierbare.

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Naast alle emotie moet er binnen een kort tijdsbestek veel geregeld worden. Na een uitvaart kunt u bij DoubleTree by Hilton Sittard in alle rust terecht voor een koffietafel/condoleance, waarbij u samen met familieleden en vrienden de overledene kunt herdenken.

Wij nemen u graag deze zorg uit handen door bij te dragen aan een waardig en stijlvol afscheid.

Hierin staat een aantal van onze mogelijkheden. Mocht u vragen hebben of willen reserveren, dan vragen wij u om te bellen met onze collega’s van de sales afdeling op 046 – 400 92 42, zodat wij kunnen kijken naar de beschikbaarheid & mogelijkheden om de condoleance de juiste invulling te geven.

Arrangementen

In een korte tijd is er veel te regelen. Daarom hebben wij arrangementen samengesteld die veel wensen omsluiten. Hierdoor is er genoeg keuze en wanneer gewenst kunnen we het gekozen arrangement uitbreiden met extra’s.

Uiteraard maken wij ook graag arrangementen op maat. Een condoleance is immers een persoonlijk samenzijn waarbij u uw dierbare wilt herdenken op een manier die past bij de overledene.

Vergaderformulier