Proef internationale
gerechten en dranken

Ons verhaal

Dineren met oude schoolherinneringen

Herleef uw oude schoolherinneringen en praat bij onder het geniet van de smaakvolle gerechten van Restaurant The College. Het restaurant is geïnspireerd op het verleden van het gebouw, wat terug te zien is in de gebruikte leuren en het interieur. Neem plaats en laat uw smaakpapillen de vrije loop.

Bekijk ons menu

Proef de internationale keuken

Geniet met uw collega’s of vrienden van een snelle lunch of een uitgebreid diner. Onze chef-kok en zijn team hebben een signature style menu samengesteld geïnspireerd op de internationale keuken. Door gebruik te maken van duurzame en lokale producten serveren wij enkel de meest verse gerechten.

Restaurant The College

Een eerste impressie is goud waard

Onze chef-kok

Combineert ingrediënten tot het perfecte gerecht

Onze chef-kok heeft de perfecte balans gevonden tussen smaak, presentatie en de wensen van de gast. Het vinden van de juiste ingrediënten en deze uiteindelijk combineren tot het perfecte gerecht is wat hem elke dag motiveert. Wat maakt zijn gerechten zo bijzonder? “Elke dag zorg ik ervoor dat alles wat we serveren doordacht is en niets dan perfectie mist,” vult Sebastiaan Moors aan.

Dish Restaurant The College

Reserveer uw tafel

Wilt u zelf de sfeer van Restaurant The College ervaren? Reserveer eenvoudig uw tafel online. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Ontdek het hotel en het nostalgische gevoel

Ontdek het nostalgische gevoel van deze voormalige middelbare school die is omgebouwd tot modern hotel. In het hart van Sittard bevinden zich het luxe DoubleTree by Hilton, Restaurant The College en Bar Bisco. Het gebouw combineert moderne luxe met een knipoog naar het verleden. Het historische verhaal leeft voort op een nieuwe manier.

Blijf op de hoogte van onze evenementen, aanbiedingen en meer.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons op social media