Ervaar luxe en sfeer
in het hart van Sittard

Welkom bij Bar Bisco

Een stap terug in de tijd

Bij binnenkomst in Bar Bisco wordt u verrast door een chique en modern interieur met een monumentale twist. De combinatie van luxe marmeren materialen en de traditionele elementen in de bar zorgen voor een unieke beleving. Probeer onze Bisco special aan de strakke marmeren bar en haal oude herinneringen en toekomstige ambities op.

Ontdek het menu

Proef onze Bisco special

Geniet van onze selectie van verfijnde gerechten en hoogwaardige dranken. Bar Bisco serveert een perfecte combinatie van smaakvolle gerechten en kleine hapjes aan de bar. Of u nu langskomt voor een zakenlunch aan de bar of wilt genieten van een gezellig familiediner aan een van onze tafels, Bar Bisco is de veelzijdige plek voor elke gelegenheid.

Bar Bisco

Een eerste impressie is goud waard

Reserveer uw tafel

Wilt u zelf de sfeer van Bar Bisco ervaren? Reserveer eenvoudig uw tafel via email of telefoon. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

Ontdek het hotel

Ontdek het nostalgische gevoel van deze voormalige middelbare school, omgebouwd tot een modern hotel. In het hart van Sittard bevinden zich het luxe DoubleTree by Hilton, Restaurant The College en Bar Bisco. Het gebouw combineert moderne luxe met een knipoog naar het verleden. Het historische verhaal leeft voort op een nieuwe manier.

Blijf op de hoogte van onze evenementen, aanbiedingen en meer.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Volg ons op social media